Een nekband gecombineerd met een masker!

Inverse Teams BeNeLux heeft een nieuw technisch weefselmasker ontwikkeld dat hygiënische bescherming tegen het virus en bescherming tegen de kou combineert dankzij een thermische nekband.

De Windflap nekwarmer bevat ook, in het maskergebied, het nieuwe FLAPTECH 2-filter dat stijver is en gecertificeerd CWA 17553.

WindFlap thermische nekwarmers voldoen aan twee behoeften: bescherm uzelf tegen de kou tijdens het herfst- en winterseizoen en blijf beschermen tegen virussen.

Bedekking van keel, oren, kin, mond, neus en wangen

Vandaag de dag moeten we ons meer dan ooit beschermen tegen virussen, waaronder Covid 19 en zijn varianten.

Verkoudheden, seizoensgriep en bronchitis behoren in deze tijd van het jaar tot de meest voorkomende luchtweginfecties en vormen nu een dubbel risico vanwege COVID-19. Daarom wordt aanbevolen door doktoren om zich te verdoezelen tijdens fysieke activiteiten buiten: sport, werk, … winkelen op straat.

In de herfst en winter vormen luchtwegaandoeningen de meeste redenen voor ziekenhuisopname en medisch consult. Preventie en bescherming zijn noodzakelijk, vooral voor mensen die risico lopen of erg gevoelig zijn voor kou.

Een enkel stuk om onze nek, neus en mond te bedekken is erg praktisch in gebruik

De verplichting om tijdens deze periode van de Covid-19-pandemie een beschermend masker en een sjaal te moeten dragen kan ongemakkelijk en onpraktisch zijn, vooral als we twee afzonderlijke stukken gebruiken: een masker en een nekband of een sjaal.

Thermische nekwarmers met WindFlap-masker lossen dit ongemak op door bescherming te bieden tegen virussen dankzij stoffen die zijn gecertificeerd door de Europese Unie met de CWA 1755-norm, en tegelijkertijd zoveel mogelijk onze nek, onze oren, onze kin en onze wangen te beschermen tegen de kou om de risico’s van luchtweginfecties onder ogen te zien.

De WindFlap nekwarmer past zich perfect aan de fysionomie van uw gezicht en uw hoofd aan dankzij het ergonomische ontwerp en de achterste spanner die een perfecte pasvorm mogelijk maakt. Het nieuwe filter FLAPTECH 2 heeft ook een grotere stijfheid, wat zorgt voor een perfecte pasvorm van de nekwarmer met het maskergebied en ervoor zorgt dat deze te allen tijde veilig op zijn plaats blijft.

Een breed scala aan keuzes met ontwerpen beschikbaar in kinder- of volwassen maten

Meer dan 20 modellen thermische nekwarmers met filter in volwassen en kindermaten verkrijgbaar in onze winkel

Maatwerk vanaf de productie van 25 stuks

De personalisatiedienst bedoeld voor bedrijven, clubs, organisaties, scholen, … enz. Maakt het mogelijk om thermische nekwarmers te creëren met masker 100% in de beeltenis van de wensen van de klanten.

De productietijd is 10 werkdagen vanaf 25 stuks. Personalisatie is beschikbaar in de 4 maten WindFlap: 3 tot 6 jaar, 6 tot 9 jaar, 10 tot 12 jaar en ouder dan 12 jaar.

Om een offerte te ontvangen, vult u het Contact Formulier , schrijf een e-mail rechtstreeks naar info@inverseteamsbenelux.com of neem contact met ons op via +32 4265 20 67.