ONTWERP VERVAARDIGING VAN KLEDING EN ACCESSOIRES VOOR SPORT.

ATLETIEK | TRAIL | OCR | FIETSEN | ZWEMMEN | TRIATHLON | DH | ENDURO MOUNTAINBIKE | CROSSFIT | FITNESS | SKI

Sublimatieaanpassing

Een breed scala aan textiel om te personaliseren in verschillende technische aspecten voor het beoefenen van sport.

KitBrix-tassen

“Eén tas voor alle sporten” Met CityBrix- en KitBrix-tassen kunt u de opslag van uw uitrusting organiseren, tijd besparen en u concentreren op uw fysieke activiteit!

Windflap masker 3 lagen

De onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Inverse TEAMS ontwikkelt de tweede versie van het WINDFLAP herbruikbare masker bestaande uit 2 genaaide lagen, 2 verstelbare elastische koorden en 1 ongeweven stoffilter!

Hydratatiebereik Nieuw

Inverse heeft een samenwerkingsovereenkomst met het Europese merk Arch Max voor de productie van Trail Hydration Jackets met tanks met een capaciteit van 2,5 L, 4,5l of 6l. De Inverse/Arch Max serie biedt ook aanpassingsmogelijkheden. Het hydratatiebereik omvat ook riemen met slappe 0,3 l of 0,6 l.

Triathlon rugzak

Ontworpen voor triatleten, met een capaciteit van 35 l, is de Inverse rugzak gecompartimenteerd om kleding en accessoires op een ideale manier op te slaan en te vervoeren. De rugzak is aanpasbaar aan de bovenkant.

maak gepersonaliseerde sportkleding

Gevestigd in Luik, België, INVERSE TEAMS BENELUX is een bedrijf gespecialiseerd in het creëren en vervaardigen van technische sportkleding. INVERSE TEAMS BENELUX ontwerpt, vervaardigt en personaliseert technisch textiel en accessoires door middel van sublimatie-, zeefdruk- en borduurdruktechnieken.

INVERSE TEAMS BENELUX modelleert uw projecten rekening houdend met de technische beperkingen die verband houden met de discipline of de functie van de kleding, en rekening houdend met de integratie van grafische elementen (grafisch charter, patroon, sponsorlogo).

De samenwerking tussen ontwerpers en fabrieken CIRO, CG en Boog Max in Barcelona (ES), KitBrix in Salisbury (VK) en de afwerking / drukkerijen (BE) voldoen aan de behoeften van veel atleten; in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg, dol op hoogtechnologische apparatuur op het gebied van stoffen en origineel design.

Op het gebied van sportkleding, werkkleding en accessoires, INVERSE TEAMS BENELUX biedt zijn klanten catalogi aan van de private label-merken die in de catalogi worden aangeboden Falk & Ross (VAN), TopTEx (EU) en Roly Sport (ES). Katoenen kleding en lifestyle-accessoires vormen een ideale aanvulling op een technische collectie.

Op het online platform INVERSE TEAMS BENELUX , een breed scala aan artikelen COLLECTIES en OP MAAT MAKEN stelt u in staat om enerzijds onze knowhow te leren kennen en anderzijds om online te kopen.

COLLECTIES

OP MAAT MAKEN

ONZE SERVICE

Ontwerp

Ontwerpers expert in het maken van merken of het lezen van uw grafische charter om een mock-up van uw collectie te creëren.

Optimalisatie

Studie en integratie van de logo’s van uw sponsors voor een optimale zichtbaarheid op uw apparatuur.

sizingkit

Om de maten te bepalen om te bestellen heb je een online gidsof de mogelijkheid om een passende kit te ontvangen voor bepaalde modellen.

Offerte

De offerteworden kwantitatief ontwikkeld. In het algemeen, ten minste 10 stuks van hetzelfde model zal u toelaten om een zeer concurrerende prijs te krijgen.

Termijn

Zodra u het ontwerp van uw collectie hebt besteld en goedgekeurd, is de productietijd 4 weken.

Management

Alle fasen van de bestelling worden uitgevoerd door Inverse Teams BeNeLux, evenals levering en dienst na verkoop.

TECHNIEKEN OP MAAT

SERIGRAFIE

SUBLIMATIE

BORDUURWERK

OFFICIËLE ONTWERPER & LEVERANCIERSPONSOR

INVERSE TEAMS BENELUX wordt geassocieerd met de sportbeweging door betrokken te raken bij het verlenen van diensten op het gebied van Design, Branding Activation en bij het vervaardigen van collecties technisch textiel, sportkleding en accessoires.

Neem contact met ons op om uw projecten te overwegen!

HET ONTWERPBLOG VAN SPORTSWEAR

SOCIALE MEDIA

[instagram-feed]