Paar fietshandschoenen om aan te passen

180,903.757,05 TTC

Fietshandschoenen paar pakketten voor alle seizoenen of voor de winter.

De paar handschoenen zijn gemaakt met de afwerking van de stof lang of korter bij de manchetten met of zonder klittenbandsluitingen. Selecteer uw opties voor afwerkingen.

De paar fietshandschoenen zijn ontworpen om te oefenen in de lente, zomer of herfst of zelfs voor de winter voor degenen die niet voorzichtig zijn.

Een versie Paar winterhandschoenen is verkrijgbaar in thermisch materiaal en stof WINDTEX met langere manchetten en zonder klittenband (elastische sluiting).

Om ervoor te zorgen dat de handpalm niet wegglijdt, hebben de paar handschoenen antislip PVC-stippen op verschillende plaatsen van de handpalm. Het bovenste deel is van LYCRA voor een totale pasvorm op de hand, dit garandeert een ideale absorptie en een groot ademend vermogen, waardoor de huid droog en geventileerd blijft. De handschoen past perfect met de mogelijkheid van klittenbandsluiting om de pols.

Het sublimatieproces zorgt ervoor dat de kleuren niet aan intensiteit verliezen door slijtage en het verstrijken van de tijd. De kleuren die worden gebruikt voor personalisatie zijn ecologisch.

Door te kiezen voor een verpakking van 10, 25, 50 of 100 stuks (eenheden), bepaalt u de maten dankzij onze Maattabel “HANDSCHOEN MATEN” dan geeft u uw keuze aan in het opmerkingenveld tijdens het online bestelproces.

Om uw ontwerpproject te bespreken, kunt u contact met ons opnemen via info@inverseteamsbenelux.com of telefonisch op +3242652067.

Een vast tarief van € 8,50 exclusief BTW wordt toegevoegd aan de prijs van een of meerdere artikelen. Dit pakket omvat de administratie, pakketkarton en verzendkosten gemaakt door Bpost.

De levertijd bedraagt volgens planning 10 werkdagen.

SKU: N/A Categories: , ,

SPORT LYCRA STOF

De LYCRA SPORT is de elastische stof bij uitstek. Het wordt gekenmerkt door zijn vermogen om meerdere keren de taille te strekken en terug te keren naar zijn oorspronkelijke vorm. Het is een stof met een groot ademend vermogen, die bovendien vocht uit het lichaam opneemt en de huid van de atleet droog laat. Zijn lichtheid zorgt voor een grote bewegingsvrijheid en een grotere aanpassing.

OVERGESPOTEN OP DE POLS

Overhandse steken is een stuk gemaakt van een elastische stof die aan de rand van de manchet van de handschoen wordt geplaatst. Het doel is dat het kledingstuk beter aansluit op het lichaam en wrijving voorkomt. Bovendien geeft het een aantrekkelijker ontwerp aan het kledingstuk.

LANGE POLS

De handschoen eindigt met een overlock om wrijving en ongemak voor de atleet te voorkomen. De handschoen bedekt de pols volledig, maar de stof biedt totale bewegingsvrijheid.

GEL VERSTERKTE HANDPALM EN ANTI-SLIP-PUNTEN

De palm van de handschoen heeft antislip-punten en gelverstevigingen. Ze vergroten de grip van de handschoen tijdens het rijden en voorkomen dat de hand wegglijdt terwijl de berijder minder druk kan uitoefenen.

KRULLENDE STOF

Aan de buitenkant van de handschoen, bij de duim, bevindt zich een gebied met lussenstof om zweet te absorberen.

WINDTEX STOF

De stof WINDTEX is samengesteld uit 3 lagen. De buitenste laag heeft een hoge mate van waterdichtheid en een hoge windweerstand. De binnenste laag houdt lichaamswarmte vast terwijl de huid droog blijft.

Additional information

Saisons

Automne/Hiver, Toutes saisons

Finition poignets

Courts, Longs

Fermeture poignets

Avec velcros, Sans velcros

Pack

10 units, 100 units, 25 units, 50 units

DESIGN +PRODUCTIE VAN TEXTIEL OP MAAT VOOR SPORT.

ATLETIEK | TRAIL | OCR | FIETSEN | ZWEMMEN | TRIATHLON | DH | ENDURO MOUNTAINBIKE | CROSSFIT | FITNESS | SKI