Gold Cell Aquaman Heren

690,00 TTC

De Gold Cell Men is een eersteklas 100% neopreen YAMAMOTO triatlonpak voor hoge prestaties.

Het Gold Cell Aquaman wetsuit profiteert van de FULL STRAIGHT PROPULSION innovatie!

Het FULL STRAIGHT PROPULSION-concept maakt niet-bindende mantels mogelijk voor maximale prestaties.

Bij het zwemmen is omhulsel een garantie voor extreme prestaties, maar het gaat vaak ten koste van comfort…..!

Om dit probleem op te lossen heeft AQUAMAN de Full Straight Propulsion ontwikkeld. Deze technologie neemt de vorm aan van menselijke schuine spieren en biedt de ondersteuning die nodig is om het lichaam zo recht mogelijk te houden, terwijl het het voordeel heeft dat de flexibiliteit en het comfort behouden blijven.

Het Gold Cell AQUAMAN pak bestaat uit een structuur van 7 stuks aan de binnenzijde (rechts/links) heatsealed met een dikte van 80 micrometer.

Het FLASH-systeem

 

Kenmerken

  • 100% Neopreen YAMAMOTO SCS # 39 + Giga 40 + Aerodome
  • Dikte: 5,0 mm buste | 3 mm/2 mm/1,5 mm poten
  • Productie: gelijmd / genaaid / geseald
  • Zacht gemonteerde rugsluiting met omgekeerde schuifregelaar
  • Zeer comfortabele halsband dankzij de Giga 40

Het selecteren van de juiste maat is de sleutel tot het maximaliseren van de volledige effectiviteit van uw Aquaman triatlon-wetsuit.

  • Te klein: het zal je onnodig comprimeren, meer inspanning vergen om te ademen en te zwemmen, en leiden tot vroegtijdige slijtage.
  • Te groot: het kan kreuken en onderhevig zijn aan het binnendringen van water.

Bekijk de Aquaman-maattabel om te kiezen op basis van uw lengte en gewicht.

In stock

De GOLD CELL AQUAMAN is een nieuwe generatie triathlon neopreen wetsuit.

AQUAMAN leider in innovatie sinds 1984 biedt technologische innovatie in het wetsuit!

De Gold Cell AQUAMAN is volledig opnieuw ontworpen op de buste met een sober en flitsend ontwerp tegelijkertijd.

De Gold Cell AQUAMAN maakt gebruik van een gloednieuwe kwaliteit jersey, nog flexibeler en geeft een gevoel van comfort en ongekend aantrekken!

De Gold Cell AQUAMAN profiteert van 2 nieuwe panelen in Yamamoto Aérodome SCS "Flexibel" neopreen van 5,0 mm, aan beide zijden langs de buste geplaatst, wat een betere horizontaliteit mogelijk maakt; de ideale positie van de goede zwemmer.

De Rubber Cell technologie is een neopreen sandwich op de borst die het "sliced SCS coated" Neopreen in direct contact met de huid brengt. Deze technologie beperkt de hoeveelheid water tussen de huid en het neopreen aanzienlijk! Een echte tweede huid! De Rubber Cell is een technologie die is geïnspireerd op onderwatervisserspakken.

Het Gold Cell AQUAMAN wetsuit is flexibel, comfortabel, licht en kan in 5 seconden worden verwijderd! Dankzij de Rubber Cell biedt het maximale en onvergelijkbare isotherme kwaliteit!

De schouders in GIGA # 40 zijn oneindig flexibel en maken rotatie en verlenging van de schouder mogelijk bij het in het water gaan zonder enige beperking.

Het profiteert van de AQUAMAN Revolving Collar en is gekoppeld aan het Flash-systeem dat het risico op irritatie beperkt en snel uitkleden mogelijk maakt. Het is de cursor bij het verlaten van de post tijdens het uitkleden die de opening van de baarmoederhals veroorzaakt.

De Flexor aan de onderkant van de sluiting accentueert het Dorsale comfort.

Het juk van 3 mm dat zich achter de knie bevindt en tot aan de onderkant van de kuit loopt, verhoogt het comfort tijdens het sporten.

De "soepele" gemonteerde rugsluiting is een essentiële AQUAMAN-technologie om de rug zonder enige beperking te verlengen en tegelijkertijd maximale flexibiliteit aan de nek te bieden; het sluit van boven naar beneden om elk mogelijk risico van openen tijdens het zwemmen te voorkomen en gaat van onder naar boven open voor snel uitkleden!

Technologische innovatie

VOLLEDIGE RECHTE AANDRIJVING voor niet-bindende ommanteling voor maximale prestaties!

Bij het zwemmen is omhulsel een garantie voor extreme prestaties, maar het gaat vaak ten koste van comfort…..!

Om dit probleem op te lossen heeft AQUAMAN de Full Straight Propulsion ontwikkeld. FULL STRAIGHT PROPULSION-technologie neemt de vorm aan van menselijke schuine spieren en biedt de ondersteuning die nodig is om het lichaam zo recht mogelijk te houden met behoud van flexibiliteit en comfort.

Het bestaat uit een constructie van 7 delen die aan de binnenzijde (rechts/links) door warmte verzegeld zijn met een dikte van 80 micrometer.

Inrijgen - de vouwlijn

De vouwlijn is een innovatieve aantrekmethode ontwikkeld door AQUAMAN die het wetsuit onmiddellijk en perfect positioneert …… met minder markeringen op de knieën en ellebogen …… in het wetsuit!

Bovendien vermijdt het elk risico op haken en ogen bij het inrijgen ……!

Additional information

Personnalisation

Bovenste zone, Geen aanpassing

DESIGN +PRODUCTIE VAN TEXTIEL OP MAAT VOOR SPORT.

ATLETIEK | TRAIL | OCR | FIETSEN | ZWEMMEN | TRIATHLON | DH | ENDURO MOUNTAINBIKE | CROSSFIT | FITNESS | SKI