Manchetten / Kniebeschermers / Beenwarmers voor fietsen om aan te passen

199,293.441,24 TTC

Pakjes beenwarmers, kniewarmers en armwarmers gepersonaliseerd door sublimatie.

Armwarmers, beenwarmers of kniewarmers zijn ideale accessoires om de armen, benen of onderbenen tot aan de kuiten op temperatuur te houden.

Ze worden meer of minder warm, afhankelijk van de optie in termen van stofsamenstelling. U kunt kiezen voor katoenen stof LYCRA SPORT of isothermisch weefsel SUPER ROUBAIX warmer voor de herfst-winterseizoenen.

Ze zijn ontworpen met een hypoallergeen siliconenelastiek aan elk uiteinde om te voorkomen dat ze bewegen en / of hun positie verliezen.

Het sublimatieproces zorgt ervoor dat de kleuren niet aan intensiteit verliezen door slijtage en het verstrijken van de tijd. De kleuren die worden gebruikt voor personalisatie zijn ecologisch.

U kunt de maten tijdens het bestelproces aangeven in het veld Opmerkingen of we nemen contact met ons op om ze samen te bepalen.

Om de maten van de Kniebeschermers en de Beenbeschermers te bepalen, dient u de Maatgidsen van de afmetingen van de onderste ledematen ( F ) te volgen:
– Maten SM: maat S op bestelling
– Maten L-XL: maat M op bestelling
– Maat XXL: maat L op bestelling

Voor manchetten worden de afmetingen aangegeven in de manchetmaattabel .

Deze items worden gepersonaliseerd door sublimatie vanaf de productie van minimaal 10 stuks.

Om uw ontwerpproject te bespreken, kunt u contact met ons opnemen via info@inverseteamsbenelux.com of telefonisch op +3242652067.

Een vast tarief van € 8,50 exclusief BTW wordt toegevoegd aan de prijs van een of meerdere artikelen. Dit pakket omvat de administratie, pakketkarton en verzendkosten gemaakt door Bpost.

De levertijd bedraagt volgens planning 10 werkdagen.

LYCRA SPORT-stof

De LYCRA SPORT is de elastische stof bij uitstek. Het wordt gekenmerkt door zijn vermogen om meerdere keren de taille te strekken en terug te keren naar zijn oorspronkelijke vorm. Het is een stof met een groot ademend vermogen, die bovendien vocht uit het lichaam opneemt en de huid van de atleet droog laat. Zijn lichtheid zorgt voor een grote bewegingsvrijheid en een grotere aanpassing.

SUPER ROUBAIX THERMISCHE STOF

De stof SUPER ROUBAIX is ideaal voor koude weersomstandigheden. De wol aan de binnenkant zorgt voor warmte zonder overmatige transpiratie te veroorzaken, dankzij het hoge ademend vermogen en het vermogen om vocht naar buiten af te voeren. Deze stof is zeer elastisch met groot herstel en zeer slijtvast.

STANDAARD NADEN

De naden worden gebruikt om de verschillende stukken van het kledingstuk te monteren. Hun structuur en de draad waaruit ze bestaan, zijn ideaal om de eisen van de atleet te weerstaan zonder wrijving te veroorzaken.

Additional information

Composition du tissu

Cotton Lycra, Isothermique Super Roubaix

Modèles

Genouillère, Jambière, Manchette

Pack

10 units, 100 units, 25 units, 50 units

DESIGN +PRODUCTIE VAN TEXTIEL OP MAAT VOOR SPORT.

ATLETIEK | TRAIL | OCR | FIETSEN | ZWEMMEN | TRIATHLON | DH | ENDURO MOUNTAINBIKE | CROSSFIT | FITNESS | SKI